Sådan bør du ikke fri som homoseksuel:

Vil Oleg og hans venner blive ansat som homoseksuelle spejderledere i USA, 4. afsnit?:

Nedenstående tekst er en del af en samlet beretning under kategorien: Oleg som homoseksuel spejderleder i U.S.A.

Gå tilbage til det forrige afsnit:

Endelig fik Oleg og de 6 andre jobansøgere besked. En dag dumpede der et brev ind af brevsprækkerne på deres respektive adresser.

Det var brevet, som skulle give dem vished om, om de var blevet godkendt til stillingerne.

Glæden var derfor heller ikke til at overse, da de hver især fandt ud af, at de alle var blevet godkendt og tilmed også fik ros, fordi de havde givet udtryk for i ansøgningen, at de kendte hinanden særdeles godt og ville samarbejde intensivt for at få projektet til at lykkes.

Så kom dagen, hvor de ankom til spejderlejren i U..S.A. Dagen forinden havde de haft et møde med den øverste spejderledelse.

Her fik de at vide, at de var de eneste ansøgere, som var blevet ansat, og en del af spejderne var blevet overført til andre spejderlejre et par dage forinden, således der kun var 28 spejdere tilbage i lejren.

Overførslen af spejderdrengene til andre lejre var ikke noget tilfælde. De tilbageværende spejdere var de drenge, som havde det sværest med at tilpasse sig i de miljøer, som de kom fra og derfor også krævede mest arbejde.

Spejderledelsen var dog ikke i tvivl om, at Oleg og hans venner var i stand til at klare opgaven med den viden og de kompetencer, som de hver især besad kombineret med, at de kendte hinanden særdeles godt.

Det var derfor også med fortrøstning, at Oleg og hans venner passerede lejrens indgang. Her stod 2 repræsentanter fra den lokale spejderledelse parat til at vise dem til rette.

Først fik de præsenteret deres hovedkvarter, som befandt sig lidt på afstand af spejderlejren, og så var tiden kommet til at blive præsenteret for den enkelte spejder.

homoseksuelle-spejdere

(Billedet kan ikke aktiveres)

Nu må homoseksuelle i USA godt være spejderledere (juli 2015). Læs her:

Oleg kunne hurtigt konstatere, at alle drengene var 15-16 år., og deres adfærd taget i betragtning ville han og hans venner få nok at se til.

Drengene var tydeligvis alle enspændere, som ikke brød sig specielt meget om hinanden og derfor heller ikke havde lyst til at samarbejde.

Oleg og hans venner besluttede sig derfor for at bruge resten af dagen til at lære den enkelte dreng at kende og dermed også finde ud af hvordan man bedst kunne hjælpe den enkelte.

Det blev psykisk hårdt for Oleg og hans venner at leve sig ind i de problemer og udfordringer, som den enkelte dreng skulle forholde sig til i det liv, som han nu kom fra.

Det var derfor også naturligt at lade drengene gå tidligt til ro den dag, således Oleg og hans venner fik tid til at slappe lidt af, før de selv gik til ro. Der var ingen tvivl om, at der ventede dem store udfordringer den næste dag.

Hvordan vil Oleg og hans venner slappe af resten af dagen?

Olegs venner er selvfølgelig meget spændte på at få at vide af Oleg, hvordan de skal stimulere hinanden seksuelt efter dagens strabadser, således de ikke forgriber sig på de unge drenge i de følgende dage.

Gå videre til det næste afsnit:

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Sådan bør du ikke fri som homoseksuel: