Oleg som homoseksuel pølsemand, 2. afsnit

Oleg som homoseksuel pølsemand, 3. afsnit

Marilyn Monroe MASTER

Det drejede sig om Gustavio. Gustavio var en ganske ung anal-fabet, som var blevet en kendt skikkelse i mediebilledet, fordi han satte en ære i at være mere feminin end selveste Marilyn Monroe.

Hver eneste morgen når han stod ud af sengen, var det første han gjorde at stille sig nøgen op foran et kropslangt spejl, som var fastgjort til bagsiden af soveværelsesdøren. Her blev han stående, indtil et forelsket udtryk viste sig i hans øjne, og han med en klar og tydelig stemme kunne udtrykke: ”Jeg er bare for lækker”.

Det faste ritual hver morgen gjorde, at han nærmest kunne danse sig igennem sig igennem den efterfølgende hverdag på trods af de besværligheder, som han stødte på hen af vejen.

Hans tro på sin egen uforlignelighed betød dog også, at det var svært for ham at finde en passende livsledsager, som han kunne dele livet med. I det hele taget var det svært for ham at forestille sig noget, som kunne fange hans interesse, og som ikke omfattede ham selv.

Olegs paradispølser med himmelgele var dog undtagelsen, der bekræftede regelen. Ja, faktisk glædede han sig som et lille barn hver eneste gang, han havde fået en aftale i stand med Oleg, og det havde han nu.

Ja, nu er spørgsmålet så bare, hvordan Oleg kan opnå en så høj en pris for en dagens ret, som består af grundingredienser, der er langt billigere.

Det endelige svar vil følge snarest.

   

96 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Oleg som homoseksuel pølsemand, 2. afsnit