Hvad er det for en homoseksuel sexleg, som Oleg har i tankerne, 5. afsnit?

Vil en kaproningskonkurrence ændre på spejderdrengenes samarbejdsvilje, 6. afsnit?

Nedenstående tekst er en del af en samlet beretning under kategorien: Oleg som homoseksuel spejderleder i U.S.A.

Gå tilbage til det forrige afsnit:

En ny dag kunne begynde. Da Oleg og hans venner havde fået tøjet på og gjort sig klart, gik de ned i dalsænkningen, hvor drengenes lejr befandt sig.

Til deres overraskelse lå alle drengene stadig og sov, selv om de var blevet bedt om at gå tidligt i seng, så de kunne være udhvilede til den næste dag.

Heldigvis var drengene nemme at få ud af sengen. Det undrede dog Oleg og hans venner, at drengene virkede så underligt opstemte, som om en tung byrde var blevet fjernet fra deres skuldre.

Samtidig virkede det som om, at drengene var blevet mere sociale over for hinanden. Ja, det virkede nærmest som om, at drengene havde kendt hinanden hele livet og derfor også var helt trygge ved hinanden nu.

Oleg og hans venner forstod det ganske enkelt ikke og ville derfor også sikre sig, at det ikke var rent skuespil.

De besluttede sig derfor også for at tage drengene med på en lang og anstrengende spadseretur, hvor målet var at nå frem til en sø, hvor de alle skulle sejle i robåde. Så ville det jo vise sig, om drengene stadig var så socialt anlagte.

robaad

(Billedet kan ikke aktiveres)

 

Det blev en lang og slidsom tur. Oleg og hans venner blev stadig mere og mere forundrede.

På de strækninger, hvor terrænet var specielt vanskelig at forcere, var der enkelte af spejderne, som havde svært ved at følge med, men de andre spejdere var der med det samme for at hjælpe dem, så de kunne følge med den resterende del af gruppen.

Omsider nåede de frem til søen. Oleg fik låst op til bådehuset og bad spejderne om at bære 5 af robådene ned til søen, efter at de alle havde påført sig sikkerhedsveste.

Det drejede sig om robåde, hvor der var plads til 7 personer.

De 6 af personerne skulle ro, mens den 7. person skulle fungere som styrmand og sørge for at robevægelserne skete i takt, så båden kunne komme hurtigst muligt frem til målet.

Spejderne fik besked på at søsætte de 4 af bådene og placere sig i dem efter, at de havde udvalgt en styrmand.

Den 5. båd placerede Oleg og hans venner sig selv i, og Oleg indtog den naturlige plads som styrmand. Ved selv at placere sig i en båd kunne Oleg og vennerne således hurtigt gribe ind, hvis drengene kom op at slås, og en af dem faldt i vandet.

Da Oleg affyrede startpistolen, kunne kapløbet gå i gang. Oleg og hans venner betragtede det nærmest som en selvfølge, at det ville være helt umuligt at få spejderne til at ro i takt, men her tog de grundigt fejl.

Det virkede nærmest som om, at spejderne i de enkelte både aldrig havde lavet andet end at ro i takt, og styrmandens arbejde var derfor også begrænset til et minimum.

Da den første båd passerede mållinjen var det heller ikke manglende samarbejde i de både, der kom bagefter, som gjorde udslaget. Drengene i den vindende båd var simpelthen dem, som havde den største fysiske styrke.

Efter dysten var der blevet tid til en pause på en time.

Oleg og hans venner valgte at gå lidt afsides for at diskutere, hvad årsagen kunne være til drengenes forandrede adfærd.

Det var en gåde for dem alle, hvad der var sket, men så fik Oleg en tanke. Hvad nu hvis drengene havde hørt Mogensos og Gustavos dyriske skrig i forbindelse med deres sexleg og var kommet snigende for at se, hvad der var sket.

Det ville jo forklare drengenes ændrede adfærd. Drengene havde simpelthen indset, at de måtte affinde sig med de påvirkninger, som de var blevet udsat for i deres tidlige barndom, og som havde gjort dem til kommende anal-fabeter og så bare få det bedste ud af det lige som Oleg og hans venner.

Oleg og hans venner besluttede derfor at tage drengene med hjem til deres lejr, hvor de ville lave mad med dem og efterfølgende spise sammen med dem.

Herefter ville de gå tilbage til deres egen lejr, hvor de ville gentage den samme sexleg som aftenen før, blot med den undtagelse, at de alle bare skulle prøve at være “ildbor“.

Derefter ville de lade som om, at de alle gik i seng, men i virkeligheden snige sig ned til drengenes lejr for at se, hvad de eventuelt foretog sig.

Og sådan blev det.

Hvor er det spændende.

Hvad kan Oleg og hans venner forvente at få at se, når de sniger sig ned til drengenes lejr?

 Gå videre til det næste afsnit: 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Hvad er det for en homoseksuel sexleg, som Oleg har i tankerne, 5. afsnit?