Vil en kaproningskonkurrence ændre på spejderdrengenes samarbejdsvilje, 6. afsnit?

Hvorfor er alle spejderne lige pludselig blevet så samarbejdsvillige, 7. afsnit?

Nedenstående tekst er en del af en samlet beretning under kategorien: Oleg som homoseksuel spejderleder i U.S.A.

Gå tilbage til det forrige afsnit: 

Da Oleg og hans venner var færdige med deres seksuelle aktiviteter, lod de som om, at det var på tide at gå til ro.

De havde på forhånd besluttet sig for, at når lyset i deres egen lejr var blevet slukket, ville de vente en halv time, før de i samlet trop sneg sig ned til drengenes lejr. På den måde var de sikre på, at alle drengene var vendt tilbage til deres lejr, hvis de havde udspioneret dem.

Det blev et af deres mest bevægede øjeblikke i deres liv, da Oleg og hans venner omsider havde fundet nogle udkigsposter i forhold til drengenes lejr.

Her ventede dem et syn, som fik dem alle til at fælde en tåre. De 28 drenge havde delt sig ind i 4 grupper, og nu var de i færd med at gennemføre præcis den samme seksuelle øvelse, som Oleg og hans venner havde været igennem aftenen i forvejen.

spejderlejr

(Billedet kan ikke aktiveres)

Her kan du læse om en spejderleder, som kun fik en betinget dom for at dyrke sex med en spejderpige (september 2011).

Det berørte dem alle dybt, at alle drengene gjorde sig meget så meget umage med hensyn til de roller/opgaver, som de alle havde påtaget sig i forbindelse med den seksuelle leg.

Der var ingen tvivl om, at samtlige drenge var meget bevidste om nødvendigheden af, at de alle gjorde sig så meget umage som muligt, så de hver især kunne opnå den optimale seksuelle nydelse.

Nu var Oleg og hans venner ikke længere i tvivl om, hvad det vat for nogle omstændigheder, som havde forårsaget forvandlingen af drengene, og derfor var der længere nogen grund til at forblive på stedet.

De var dog alle enige om, at drengene havde meget at lære endnu.

Det var jo ikke nok, at drengene kunne samarbejde i grupper med syv personer,

Drengene skulle jo også gerne kunne arbejde i grupper med 3 eller 4 personer, samt i grupper på 2 personer.

Det vigtigste var imidlertid, at de også kunne holde ud at være alene med sig selv.

Oleg og hans venner besluttede sig derfor for at gennemføre en kaproningskonkurrence igen den næste dag og så trække sig tilbage til deres egen lejr, hvor de ville afprøve en ny sexleg, hvor de delte sig op i 2 grupper på henholdsvis 3 og 4 personer

Den efterfølgende dag ville de så lade drengene gennemføre en praktisk øvelse, som krævede, at drengene blev delt op i grupper på 3 og 4 personer.

Her ville de så holde godt øje med, om drengene havde lært noget af de seksuelle lege, som Oleg og hans venner havde afprøvet den foregående aften.

De var også alle enige om, at det kun var en fordel, hvis de højlydt gav udtryk for den seksuelle nydelse, som de følte, når de fik en udløsning.

På denne måde var de sikre på, at alle drengene ville komme snigende for at se, hvad de foretog sig.

Nu kan vi alle bare vente i spænding på at få at vide, hvad det er for nogle sexlege, som Oleg og hans venner vil afprøve om aftenen på den 3. dag, og hvordan disse lege skal udmønte sig i nogle praktiske øvelser, som drengene skal gennemføre den efterfølgende dag.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vil en kaproningskonkurrence ændre på spejderdrengenes samarbejdsvilje, 6. afsnit?