Vil Oleg og hans venner blive ansat som homoseksuelle spejderledere i USA, 4. afsnit?:

Hvad er det for en homoseksuel sexleg, som Oleg har i tankerne, 5. afsnit?

Nedenstående tekst er en del af en samlet beretning under kategorien: Oleg som homoseksuel spejderleder i U.S.A.

Gå tilbage til det forrige afsnit:

Så var tidspunktet kommet, hvor Oleg skulle demonstrere den lille sexleg, som skulle afholde dem alle fra at forgribe sig på de unge fristende drengekroppe i dagtimerne.

Oleg tog alt tøjet af og bad de andre om at gøre det samme.

Så forklarede Oleg at de skulle lave ild med et ildbor. Det skulle bare foregå rent seksuelt. Det forstod de andre ikke, selv om de alle kendte til metoden.

ildbor-1

(Billedet kan ikke aktiveres)

Oleg bad derfor  Mogenso om at lægge sig ned med enden i vejret, fordi hans krop skulle fungere som et fyrretræsbræt, og hans afføringskanal skulle fungere som hullet i brættet.

Nu begyndte de 6 venner at forstå, og der kom liv i deres øjne. De følte alle, at de var kommet tilbage til de gode gamle spejderdage.

Gustavo blev bedt om at lægge sig ned på maven, hvorefter de 4 resterende venner skulle løfte Gustavos krop op, således hans krop var helt vandret.

Nu var tiden inde til, at ildboret skulle gøres klar til at blive ført ned i hullet. Gustavo arbejdede ihærdigt på at få gjort ildboret/penissen skudklar.

Det varede ikke længe, før Gustavo havde fået gjort sit ”våben” skudklar, og Oleg bad de 4 venner om at placere Gustavos krop på en sådan måde, at hans penis befandt sig lige over Mogensos afføringskanal, samtidig med Gustavos krop var placeret vinkelret på Mogensos krop.

Oleg opgave bestod så i at være styrmand. Han skulle sørge for, at Gustavos penis hele tiden befandt sig vinkelret på Mogensos afføringskanal, således den kunne føres helt til bunds.

Det var en krævende opgave at være styrmand. Således skulle penissen føres op og ned i ”hullet” uden den på noget tidspunkt forlod hullet.

Samtidig skulle ”bærerne” af Gustavos krop foruden at lave en lodret bevægelse med kroppen også dreje den 60 grader med uret og 60 grader den modsatte vej.

På denne måde opnåede man en seksuel stimulering af både afføringskanalen og penissen, som man ikke kunne opnå ved et almindeligt analt samleje.

Virkningen udeblev da heller ikke. På et tidspunkt lød der et skrig fra både Mogenso og Gustavo.

Det var skrig, som nærmest flænsede nattens stilhed i atomer.

Det var også skrig, som var en forløsning efter de frustrationer, som havde hobet sig op i løbet af dagen, fordi de ikke havde en mulighed for at vise drengespejderne den sande vej til lykken.

Skrigene var faktisk så gennemtrængende, at de andre venner var nødt til at tysse på Mogenso og Gustavo, fordi de var bange for, at de unge drengespejdere skulle vågne op og komme anstigende, og det ville jo blive pinligt for dem alle.

Nu da de alle havde forstået leget, var der kun tilbage at lade samtlige venner forsøge at være styrmand, fyrretræsbræt og ildbor, så de alle kunne få den optimale seksuelle nydelse ud af legen.

Det blev sent, før de alle kunne lægge sig til at sove, udmattede men lykkelige som aldrig før.

Vil den seksuelle opladning betyde, at de 7 venner bedre vil kunne klare morgendagens udfordringer?

Vi får se. Det bliver i hvert fald spændende.

Gå videre til det næste afsnit:

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Vil Oleg og hans venner blive ansat som homoseksuelle spejderledere i USA, 4. afsnit?: