Oleg som homoseksuel grønthandler i Moskva, 3. afsnit

Oleg som homoseksuel grønthandler i Moskva, 4. afsnit

Ministeren viste sig at være Mogenso, som var minister for menneskerettigheder i Danmark under en regering, der påberåbte sig at være socialistisk.

Mogenso var i Rusland for at tale med præsidenten om befolkningens syn på og behandling af anal-fabeter som ham selv.

Heteroseksuelt flag MASTER

(Billedet kan ikke aktiveres)

Mange russere har valgt at lægge det russiske flag ind over deres profilbillede på facebook for at markere, at de er stolte af at være heteroseksuelle. Læs her:

Af forståelige grunde var Mogenso bekymret over at skulle møde præsidenten. Det var en velkendt sag, at Mogenso var anal-fabet, og derfor var han også usikker på, hvilken modtagelse der ventede ham.

Da Mogenso trådte ind i den store konferencesal i præsidentpaladset, var det da også med bævrende hjerte, at han gik hen for at møde præsidenten, som stod parat. Det gjorde det ikke lettere, at han havde sin store sorte labradorhund stående ved siden af udover den tolk, som skulle få kommunikationen til at fungere.

Hunden var forsynet med et halsbånd besat med diamanter, som nærmest lyste hele rummet op, og fik hunden til at virke endnu større, end den var.

En kendsgerning som nærmest fik Mogensos ben til at ryste, da han gik frem mod præsidenten for at hilse på ham.

Mogensos håb var, at han kunne få lov til at trykke præsidenten i hånden og måske også få lov til at holde om ham og kramme ham. Det bedste ville imidlertid være, hvis han kunne få lov til at give ham et lille kys på kinden. På denne måde kunne han nemlig få en tæt nærkontakt med præsidenten og på denne måde lade ham forstå, at der ikke var noget farligt og smitsomt forbundet med at være anal-fabet, men derimod noget varmt, blødt og dejligt.

Vil Oleg få lov til at give den russiske præsident et kram, som vil bane vejen for, at det russiske folk får en større forståelse for anal-fabeterne i deres land.

Gå videre til næste afsnit.

   

74 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Oleg som homoseksuel grønthandler i Moskva, 3. afsnit