Oleg som homoseksuel leder af Anal-fabet Ringen, 2. afsnit

Oleg som homoseksuel leder af Anal-fabet Ringen, 3. afsnit

Klokken var blevet 0930 søndag morgen. Medlemmerne var ved at være færdige med at indtage deres morgenmad, som de havde nydt sammen i et spiselokale, som var forbeholdt medlemmerne i dagens anledning.

Nu sad de alle og ventede spændt på, at der kom en besked fra hotellet om, hvad det næste punkt på dagsordenen var.

Endelig kom der en besked fra højtaleren. De skulle alle møde op i idrætshallen ved siden af hotellet inden kl. 1000, hvor idrætshallen ville blive låst af, og medlemmerne fik derfor også travlt med at komme af sted.

I idrætshallen fik de alle tildelt to numre, som var udtrukket tilfældigt ved en enkel lodtrækning. De blev alle bedt om at afføre sig alt deres tøj og lægge det ene af numrene ovenpå det sammenlagte tøj, så de nemt kunne finde deres tøj igen efterfølgende.

Det andet nummer var beregnet til at hænge om halsen og var derfor også forsynet med en snor til formålet.

Efter uddelingen af numrene blev det konstateret, at der var mødt 147 medlemmer op, som skulle deltage i selve arrangementet, og der blev givet besked om, at de alle skulle stille sig op i en lige linje efter nummerorden, hvor nummer 1 så skulle stå forrest.

Rundkreds af mennesker MASTER

De blev herefter bedt om at placere sig i en rundkreds, således medlem nummer 147 kom til at stå lige bag nummer 1.

Oleg kunne med tilfredshed konstatere, at Henriko kom til at stå lige foran ham. Denniso (Præsenteret i beretningen: ”Oleg som faldskærmsinstruktør”), som var et af de nye medlemmer kunne også glæde sig over, at han selv kom til at stå lige bagved Henriko. De var således begge sikret Henrikos sympati, hvis arrangementet ellers gik, som det skulle.

Nu indfandt der sig en stille og harmonisk rytmisk musik. I forvejen var der installeret store fjernsynskærme, som også dannede en ring på indersiden af den kreds, som medlemmerne udgjorde.

Dette betød, at samtlige medlemmer fik en mulighed for at se, hvad der foregik på mindst en af Tv-skærmene.

Hver gang var det en stor udfordring for arrangørerne af dagsordenen at finde ud af, hvad der skulle vises på skærmen. Det var vigtigt, at man fandt frem til et indhold, som kunne stimulere samtlige medlemmerne, og det kunne godt være svært, fordi medlemmerne var meget forskellige som mennesker på trods af deres fælles interesse.

Af samme årsag fik medlemmerne også altid besked om i forvejen, at de var velkomne til at indtage en Viagra, før de mødte op i idrætshallen, såfremt de var det mindste i tvivl om, at de kunne blive tilstrækkeligt opstemte, når indholdet på Tv-skærmen tonede frem.

I denne sammenhæng skal det dog siges, at arrangørerne på forhånd havde sikret sig, at den aktuelle udsendelse kunne skiftes ud med to alternative udsendelser, hvis den forventede opstemthed udeblev med hensyn til for mange af medlemmerne.

Nu viste det første billede sig på hver enkelt Tv-skærm.

Spændingen stiger.

Hvordan kan de beskrevne tovtrækningskonkurrencer medvirke til, at medlemmerne bliver stimuleret ved at se en given udsendelse? 

Læs videre snarest.

   

145 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Oleg som homoseksuel leder af Anal-fabet Ringen, 2. afsnit